AN SHEN Hoofd-, Nek-, Schoudermassage

Aanraken is een heel natuurlijke manier van menselijk contact en van het delen van gevoelens met anderen. Massage heeft een positieve invloed op ons lichaam en ons emotionele gevoelsleven. Het vermindert de mentale spanning die vooral ontstaat door hyperactiviteit van de geest.

Door de geest te kalmeren via de huid en de acupunctuurpunten kun je stress en depressies verminderen. Door het hoofd te masseren ontstaat een diepe ontspanning. Vooral mensen die last hebben van migraine reageren hier goed op.

An Shen voordelen

Volgens de Chinezen stromen de verschillende energieën (Qi) door ons lichaam via de meridianen die in ons lichaam liggen. Op deze meridianen liggen acupunctuurpunten.

Elke hoofdmeridiaan staat in contact met een belangrijk orgaan bijv. de maag, lever, nier etc. Via de huid kunnen we de meridianen en de acupunctuurpunten activeren en zo het lichaam ondersteunen in het herstellen van zijn natuurlijke balans.

AN SHEN Hoofd-, Nek, Schoudermassage is een combinatie van Chinese Acupressuur en Westerse massagetechnieken. AN SHEN betekent verlichting.

Acupressuur stimuleert de reflexen van de drukpunten dicht onder de huid en daarmee ook de organen waarmee ze in verbinding staan. In tegenstelling tot metarmofose massage richt An Shen zich voornamelijk op hoofd- nek en schouder.

Bloedsomloop

Het verbetert de bloedcirculatie en dus de zuurstoftoevoer, waardoor het lichaam makkelijker in balans komt en energieker wordt. Ook heeft de verbeterde bloedsomloop een gunstig effect op de elasticiteit van de huid.

Ontspanning

Het is een heerlijke massage om te ontspannen en tot rust te komen. Daarnaast bevordert de geestelijke ontspanning evenals het lichamelijk welzijn. Hiermee verminderen mentale spanning, stress en depressies.

Vitaliteit

Je voelt je fitter, vitaler en energieker na een behandeling.

Pijnverlichting

Een massage zorgt voor een verlichting van pijnklachten. Ook draagt het bij aan het verwijderen van de afvalstoffen uit het spierstelsel en andere organen.

Ah Shen massage biedt ondersteuning bij onder andere

  • Mentale spanning
  • Stress
  • Depressie
  • Doorbloeding
  • Huidproblemen

Direct een afspraak maken

 

→ Uw behandeling wordt (deels) vergoed. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaand formulier

Of bel → 06 18 83 06 38

Clarenbekerhout 2
3845 EM
Harderwijk