Laseracupunctuur

Light Amplification by Stimulated Emission Radiator (LASER) is een moderne vorm van acupunctuur waarbij geen naalden worden gebruikt maar gebruik wordt gemaakt van voor het oog zichtbaar rood licht. Dit wordt laseracupunctuur genoemd. De meeste lasers die gebruikt worden bij acupunctuur zijn low-level of ‘koude lasers’. Gedane studies tonen aan dat low-level lasers de lichaamscellen kunnen helpen regenereren, pijn kan verminderen en ontstekingen kan remmen en tevens de circulatie en haargroei kan verbeteren.

Laseracupunctuur in mijn praktijk

In mijn praktijk bied ik laseracupunctuur aan met als grootste voordeel dat het  compleet pijnloos is. Net als naalden kunnen lasers dienen om gebieden te stimuleren die ergens anders in het lichaam effecten geven, of kunnen ze juist lokaal worden toegepast, op de plek waar je een reactie van het lichaam wilt uitlokken. Ook jonge kinderen die we niet met klassieke acupunctuur en naalden willen belasten kunnen met de laser behandeld worden.

Daarnaast kunnen volwassenen met extreme angst voor naalden op deze eenvoudige wijze toch een acupunctuurbehandeling ondergaan.

In de praktijk wordt er gebruik gemaakt van de 3b Laser Needle met 12 lasernaalden die met plakkers op de huid worden vastgeplakt.

Laseracupunctuur biedt ondersteuning bij onder andere

  • Osteoporose
  • Reumatoïde artritis
  • Tendinitis
  • Carpaal tunnel syndroom
  • Andere klachten van het bewegingsapparaat
  • Huidklachten
  • Astma

Pijn is een van de belangrijkste redenen dat mensen hulp gaan zoeken in de gezondheidszorg, terwijl angst voor pijn en naalden vaak een van de belangrijkste redenen is om niet naar een acupuncturist te gaan!

Direct een afspraak maken

 

→ Uw behandeling wordt (deels) vergoed. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaand formulier

Of bel → 06 18 83 06 38

Clarenbekerhout 2
3845 EM
Harderwijk