Gewichtbeheersing

Met voetreflextherapie kunt u heel goed het proces om gewicht te verliezen begeleiden. Dit kan bijvoorbeeld door het stimuleren van het spijsverteringsstelsel, het in balans brengen van het hormonale stelsel en het stimuleren van het lymfesysteem.

Doordat ik de module gewichtsbeheersing heb gevolgd, heb ik de juiste kennis voorhanden om u hierin goed te begeleiden. Naast behandeling door middel van  voetreflextherapie, horen voedingsadviezen vanuit de Chinese Geneeskunde tot de mogelijkheden. Als  u onder begeleiding van een diëtist  bent of zelf een dieet  volgt, kan voetreflextherapie een zeer goede ondersteuning zijn bij het afvallen.

Anti-Cellulite massage 

Bijna 90% van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulite. Het komt voornamelijk voor op de ( boven ) benen, heupen, billen, bovenarmen. De huid vertoont putjes al dan niet samengaand met pijnlijke plekken. Dit wordt veroorzaakt door vetophopingen in de huid wat het bindweefsel onder de huid verstoord. Cellulite kent verschillende oorzaken: het vrouwelijke hormoon oestrogeen, het stress hormoon, toename van afvalstoffen door een slechte  bloed- en lymfe circulatie. Om cellulite effectief aan te kunnen pakken is het belangrijk een behandeling toe te passen gericht op het verminderen van het vetweefsel en het verbeteren van het onderhuid bindweefsel. Zowel voeding ,leefstijl als massage zullen tegelijk ingezet moeten worden om een blijvend effect te krijgen.

Tijdens deze massage maak ik gebruik van cupping. Dit is een Chinese, zeer diepgaande techniek om hardnekkige plaatselijke pijn en energieverstoringen te behandelen. De huid wordt hierbij licht opgetild waardoor verklevingen in de huid kunnen worden losgemaakt. Het beste resultaat verkrijg je door de eerste zes massages binnen drie weken te plannen. Na vier behandelingen is al resultaat te zien. De huid wordt strakker en voelt elastischer aan en de cellulite verminderd. Om een blijvend effect te behouden is het goed de massage regelmatig te herhalen.

Naast deze behandelingen biedt nog diverse ondersteunende therapieën aan waaronder:

Direct een afspraak maken

 

→ Uw behandeling wordt (deels) vergoed. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaand formulier

Of bel → 06 18 83 06 38

Bij mij bent u in goede handen en voeten!

Harderwijk

Clarenbekerhout 2
3845 EM