Mijn naam is Carola van der Lingen

Mijn naam is Carola van der Lingen en ik ben gediplomeerd acupuncturist.

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).

Mijn interesse in de TCG is ontstaan tijdens mijn werk als stewardess bij de KLM.  Het vele reizen zorgde er voor dat ik moe en uitgeput thuis kwam en dit gevoel bleef steeds langer aanhouden. Door een collega ben ik in contact gekomen met  de Traditionele Chinese Geneeswijze in China. Ik kwam bij een goede acupuncturist terecht die mijn energie balans herstelde.

In China is het bijvoorbeeld heel normaal om je na een lange werkdag even te laten masseren en/of een acupunctuur behandeling te ondergaan.

Opleidingen

Mijn interesse in de TCG deed me doen besluiten om de opleiding VoetreflexPlus therapeute te gaan volgen. De opleiding was zowel Westers als Chinees georiënteerd. Aansluitend  besloot ik de opleiding tot  Tuina Masseur te gaan volgen. aansluitend ben ik met de 3-jarige opleiding tot Acupuncturist begonnen bij Academie Qing Bai te Amersfoort. Na goede afronding heb ik de opleiding Westers Medische Basiskennis gevolgd, waardoor mijn behandelingen (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Op dit moment volg ik de opleiding Tuina voor acupuncturisten bij academie Bo Yi en hoop deze af te ronden eind 2021.

Direct een afspraak maken

 

→ Uw behandeling wordt (deels) vergoed. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaand formulier

Of bel → 06 18 83 06 38

Clarenbekerhout 2
3845 EM
Harderwijk